Over Ons //

7
E

1972

Marie – Louise Schandevel en Frans Vlassenbroeck starten een traiteurszaak annex het landbouwbedrijf dat later door zoon André Vlassenbroeck zal gerund worden .

7
E

1990

Het noodlot slaat toe: Frans Vlassenbroeck overlijdt op nieuwjaarsdag. De beide zaken worden voortgezet als familiaal bedrijf. André bouwt de boerderij verder uit maar ook de traiteurszaak groeit stevig. Omringd door een vast team dat tot op heden nog steeds meebouwt aan het verhaal heeft “TAFELHOUDER VLASSENBROECK” een vaste naamsbekendheid verworven gespecialiseerd in eetfestijnen, catering aan huis, allerhande feesten, barbecues…

7
E

2008

Na het overlijden van Marie-Louise wordt de zaak overgenomen door André en Els .  

7
E

2016

Wanneer André op 61-jarige leeftijd komt te overlijden, wordt het een flinke uitdaging voor het gezin en de medewerkers om de zaak in goede banen te leiden. Het landbouwbedrijf zal worden voortgezet door de zonen Tom en Stijn De traiteurszaak door Els, zoon Koen en het vaste team .

7
E

2020

Tot op heden is de aanwezigheid van André nog sterk te voelen in beide zaken: het kweken van kwaliteitsvolle runderen enerzijds en anderzijds het verwerken tot succesvolle producten die op hun beurt gebruikt worden in de traiteurszaak. Door het steeds meelopen met André, raakte Koen gepassioneerd en verdiepte zich nog meer in de vleesverwerking met een opleiding slager-spekslager.
Elke dag is het een uitdaging om aan de wensen van de klanten te voldoen. Ons uithangbord blijft nog steeds het verwerken van verse , kwalitatieve producten op ambachtelijke wijze.

0
    0
    Uw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de winkel